Home Medic

БИЗНЕС ПАКЕТИ И
ПРЕДЛОЖЕНИЯ:

Home Medic предлага алтернатива за диагностика и профилактика на база на лабораторни изследвания с най-съвременната диагностична апаратура, в условията на работното място. Независимо от размера на екипа и спецификата на бизнеса, можем да изпълним посещения на място и всички необходими прегледи и изследвания.

В ситуацията на COVID-19, предлагаме провеждане на диагностика с изпълнение на място на всички, необходими изследвания:

„За нас е важно да продължим да провеждаме събития, но още по-важно е да гарантираме безопасна среда за всички участници. Вече имаме решение. Разполагаме с мобилен пункт за COVID-19 диагниостика на територията на Интер Експо Център, който на момента издава валиден сертификат с резултат от теста. Благодарим на екипа на Дом Медик за безупречната организация и професионализма.“
Интер Експо Център
„От името на училище „Дорис Тенеди” отправяме искрени благодарности към Вас и Вашия екип за бързата реакция и професионализма, с който осъществихте лабораторните изследвания на всички наши преподаватели и служители. За нас ще бъде удоволствие да продължим установеното партньорство и ще препоръчаме услугите, които „Дом Медик“ ООД предоставя.
Езиково училище „Дорис Тенеди“